Silnik Podnośnika szyby prawy przód ze sterownikiem Oktavia2
Witam serdecznie nawalił mi silnik podnoszenia szyby ze sterownikiem Oktavia2 1.6 silnik benzyna 85Kw .Poszukuje oryginału lub dobrej jakości zamiennika ,czy ktoś może wie jaki jest numer katalogowy części oryginału lub dobrego zamiennika za pomoc będę wdzięczny pozdrawiam
hm jak ściągniesz tapicerkę to tam na tym module masz numer i taki musisz poszukać bo nie wiem czy można zastąpić dany numer innym numerem bez przeprogramowania itd.
Witaj dzięki za pomoc zdiagnozowali mi problem w serwisie skody i nic nie podali nie chce u nich zamawiać bo wiadomo dowalają .Przydał by się jakiś spis katalogowy części bo teraz z tymi częściami do skody i podejrzewam nie tylko do skody to istny koszmar i obłęd .Okazuje się że są zamienniki dobrej jakości i złej produkowanej w chinach a różnica w cenie między tym dobrym a złym zamiennikiem nie wielka tak to wszystko wygląda łatwo się naciąć pozdrawiam
Maxim2, kup z Allegro
Wszystkie podnośnika sa takie same bez związku z mocą silnika
Witam wszystkich bardzo serdecznie po ściągnięciu tapicerki i rozebraniu silniczka podnośnika szyby prawy przód od pasażera okazało się że nawaliło w środku silnika kolko zębate plastikowe wykruszyły się tryby co powoduje ze szyba się zacina zakłócony jest cały proces pracy szyby. Teraz moje pytanie czy można kupić same kółeczko ,jeżeli nie to czy to jest ważne czy będzie to silnik wraz z całym mechanizmem np lewy ,czy na przykład mechanizm od tylnych szyb za pomoc w temacie będę bardzo wdzięczny serdecznie pozdrawiam Mariusz
raczej kupisz cały silnik wraz z modułem na allegro kupujesz do przednich drzwi,możesz sie pokusić i kupić z takim samym modułem jaki masz w aucie i tylko przełożysz i gotowe.
Komentarz